Borsten

Het idee is ontstaan tijdens het ontwikkelen van een kunstwerk. Mijn pronkstuk, een kanten bh van keramiek, zou omringt worden door borsten. Gaandeweg bleken de borsten eenvoudiger te maken dan deze bh en was men zeer enthousiast. Nu vormen ze een vaste lijn binnen mijn werk!


Heb je interesse in een unieke handgemaakte keramische tiet? Stuur dan een mailtje naar info@keraliek.nl
Via foto’s kan ik je laten zien wat het huidige aanbod is (op verzoek maken is helaas niet mogelijk). Niets is echter leuker dan de tieten in het echt te kunnen bekijken voordat je je keuze maakt. Ik nodig je vooral uit om langs te komen in mijn atelier of me op te zoeken als ik op een markt sta!

PRIJZEN
borst: 45,- euro
duo: 75,- euro

Bij bestelling stuur ik ze naar je op. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief bezorgkosten. Woon je in de omgeving van Heiloo tot Beverwijk? Maak dan gebruik van de gratis fietskoerier d.m.v. de kortingscoupon fietsbezorging in je winkelmand.