Tieten

Het idee is ontstaan tijdens het ontwikkelen van een kunstwerk. Mijn pronkstuk, een kanten bh van keramiek, zou omringt worden door borsten. Gaandeweg bleken de borsten eenvoudiger te maken dan deze bh en was men zeer enthousiast. Nu vormen ze een vaste lijn binnen mijn werk!


Heb je interesse in een unieke handgemaakte keramische tiet? Stuur dan een mailtje met je voorkeuren in de afmetingen, vorm en functie naar info@keraliek.nl Dan kan ik laten zien wat het huidige aanbod is (op verzoek maken is helaas niet mogelijk). Wanneer de lock down voorbij is nodig ik je uit om langs te komen: niets is leuker dan de tieten vast te kunnen houden voordat je je keuze maakt!

AFMETING H/B/D in cm
- Groot; 14 / 10 / 6  (45 euro)
- Klein: 7 / 6 / 5    (30 euro)

VORM
- Hangtiet
- Nep (siliconen tiet)

FUNCTIE
- Open aan de bovenkant (om een plantje of je 
sleutels in te bewaren)
- Dicht

Bij de aankoop van een duo krijg je nu 15 euro korting!

Bij bestelling stuur ik ze naar je op. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief bezorgkosten. Woon je in de omgeving van Heiloo tot Beverwijk? Maak dan gebruik van de gratis fietskoerier d.m.v. de kortingscoupon fietsbezorging in je winkelmand.

LET OP! Bovenstaande afmetingen zijn een gemiddelde. Al mijn producten zijn handgemaakt en kunnen er enkele centimeters van afwijken.